Živimo u vremenima kada je većina nas nekako postala ovisna o svojim mobitelima koji nam zapravo ne ispadaju iz ruke, idemo i na šolju s njim, pa čak i kad smo u društvu s dragim ljudima, kada imamo ljubavni sastanak s partnerom, većina ljudi ne ispusti mobitele s ruke postaje pomalo zabrinjavajuće, i pomalo opsesivno, a da ne kažem koliko je to ružno i koliko nepoštivanja pokazujemo drugima na taj način.Međutim, mlada žena u ovoj priči mislila je da ju suprug vara i da ima aferu jer se on doslovno ne odvaja od mobitela i s vremena na vrijeme nešto provjerava, jednostavno ga ne gasi.

Ta je žena bila sumnjičava prema svemu tome, pa je odlučila provjeriti neke stvari, da bi na kraju otkrila strašnu istinu da je njezin suprug, koji je radio u jednom restoranu, priložio kameru na kantu za smeće, koju je pratio preko mobitela i preko kamere je pratio što rade gosti u WC-u restorana, pa čak i mališani, a otkrila je i da ih je slijedio kad je bila u kupaonici.“Privezao je svoj mobitel na koš za rublje i odveo me do WC-a. Bila sam potpuno zaprepaštena i zaplakala. Je li moguće da je moj muž učinio nešto takvo, pa sa kime ja živim sve ove godine? “

Izjavila je ova nesretna žena koja je iskoristila prigodan trenutak da zaviri u mobitel svoga muža, a ono što je vidjela više je nego zastrašujuće, to je bio videozapis o maloljetnicima u toaleta, i kao što je ova žena rekla, bio je to najgori trenutak u njenom životu, te da je, prema njenim saznanjima, jednostavno mislila da će povratiti od muke. Odlučila je da se razvede od ovog bolesnog čovjeka.

Preporuke