Ono što je siguzrno jeste da je pokojni Šaban Šaulić bio jedan od najboljih ako ne i najbolji pjevač narodne muzike u našem regionu, a koji je istvario jednu veliku karijeru koja je iza njega, a kako i ne bi kada je on posvetio cijeli svoj život tome.
Ono što je sigurno jeste da nije postojao ton kojeg on nije mogao otpjevati, a veliki broj kolega i fanova su ga obožavali, a kada su u pitanju njegove pjesme rijetko ko ih je mogao optjevati jer su to pejsme koje su bile stvarno teške za pjevati.

On je isto tako jedno vrijeme i član žirija u popularnom takmičenju “Zvezde Granda”

Kada je u pitanju njegov izgled on je uvijek važio za jednu veoma skromnu osobu, a nikad nije volio da pretjeruje i nije volio da baca novac na takve stvari, a o svojoj supruzi je u javnosti govorio sve najbolje, ali kako smo otkrili da među njima i nije bilo sve najbolje kako treba.

Razlog propasti njihovog braka bila je mlada Ivona, koja je zvana Cuca, ali Goca jednostavno to nije mogla dozvoliti, a ona je Cuca objavila sve moguće informacije o tome, a koliko je otišla daleko da je čak objavila i neke fotografije koje su mnoge ostavile bez komentara.

Ona je naime u tom peirodu postala jako popularna ali kako možemo i očekivati to je vrlo brzo splasnulo, a ona je danas udata i to čak se nadavno udala, a mladoženja nije poznat javnosti,


Njoj je Šaban navodno mnogo falio ali je ona bila svjesna toga da je mlada i da treba da gradi svoju budućnsot.

Vaš komentar?

Preporuke