Vjerujemo kako nema osobe u regiji koja ne zna za Aleksandra Milića koji je javnosti poznatiji kao Mili, a on je postao popznatiji kada je osnovao grupu MIligram sa kojom je on ostvario nekoliko hitova.

Naime, kada je on u pitanju on je svoj život posvetio muzici i sarađivao u svojoj karijeri sa veliki brojem muzičkih zvijezda kao što su Jelena Kareluša, Ceca Ražnatović i mnogi drugih.

U muzičkim, krugovima on je poznat kao i lovac na talente, a on je osoba koja može da prepozna neku buduću zvijezdu, a mnoge današnje zvjezde koje su popularne je upravo on otkrio.

On je kompozitor i pjevač, a grupa Miligram je doživjela jedna veliki uspjeh sa pjesmom Kruška koju izvodi Alen Ademović.

U posljednje vrijeme možemo ga da vidimo kao stalnog člana žirija u popularnom takmičenju Zvezde Granda gdje je on i vlasnik Grand Produkcije, a kada je u pitanju njegov privatni život o njemu se stvarno malo zna.

Naime, on se nalazi u jednom veoma skladnom braku već skoro deset godina, a njegova supruga se skoro nikada ne pojavljuje u javnosti.

Njegova supruga NIna je jednostavno osoba kojoj ne prija pažnja, a veoma su rijetke fotografije na kojima v i možete da vidite njih dvoje zajedno.

Ona je od MIlija mlađa deset godina i u braku imaju dvoje djece.

Svi koji ih poznaju govore kako se oni vole i kako oni imaju skladan brak, a na fotgorafijama možete da vidite kako je on oženio pravu ljepoticu.

Vaš komentaR?

Preporuke