Ništa im ne mogu ni poplave ni požar, montažne kuće koje su daleko bolje i duplo jeftinije od onih tradicionalnih - Lifesytledom

Ništa im ne mogu ni poplave ni požar, montažne kuće koje su daleko bolje i duplo jeftinije od onih tradicionalnih

U Beogradu je održan međunarodni sajam građevinarstva nedavno i među najpristupačnijim izloženim projektima su bile kuće koje vrijede šest hiljada eura, one izgledaju istovremeno izvanredno.

Jeftinije su 30% od tradicionalne kuće, možete vidjeti i neku vikend kuću koja ima 31 kvadrat, stambenu možete dobiti za nešto više od 16 hiljada eura a kvadratura je 100 metara. 25 hiljada eura je dovoljno da dobijete jednu kuću za četveročlanu porodicu, princip ključ u ruke, kvadrat košta 180 do 200 eura u sivoj zoni.

U svijetu se traže montažne kuće i kod nas su postale popularnije pošto su useljive kroz nekoliko danas, one su i jeftine i tople, ekološke, 100 godina traje vijek materijala. Njima ne mogu zemljotresi, poplave, vjetrovi ništa. Fleksibilnije su kuće od zidanih.

Malo se informišite o ovome, ovo nije nikakva laž, raspitajte se, nabavite montažnu kućicu veoma jeftino i uživajte sa porodicom.

Ovo su kuće koje su budućnost i na koje trebate da obratite pažnju, definitivno, to je ono na šta trebate obratiti pažnju. Jako su ekonomične i jeftine su u odnosu na one prave stambene. Vjerujemo da ćete biti prezadovoljni zbog svega ovoga i da nećete nikakvih problema imati.

Podijeli naš članak da bi vaši prijatelji mogli vidjeti, ali i vaši članovi porodice koji žele nešto novo

Categories: Savjeti

Leave A Reply