Za nju možemo reći kako je jedna od najpoznatijih pjevačica u Zvezdama Granda, radi se o BH pjevačici Džejli Ramović koja dolazi iz jednog malog mjesta Goražde, prošle sezone je bila i pobjednica ovog takmičenja, godinu prije korone.

Džejla je objavila nekoliko pjesama, za kratko vrijeme te pjesme su postale i hitovi, a njena mentorka i pjevačica MARIJA ŠERIFOVIĆ sa sobom ju je vodila na turneju u Ameriku, gdje se predstavila tamošnjoj publici, pokupila je pozornost publike koja je došla na turneju.

Nakon što je odnijela pobjedu na najpoznatijem takmičenju na našim prostorima, uveliko se promijenio njen život, postala je javna ličnost i nastoji svoje fanove obavještavati svaki dan, jer joj se to u privatnom životu dešava. Mlada pjevačica je rekla da zna da objavi i po dvadesetak do tridesetak “priča” na društvenoj mreži Instagram, tako da joj baterija na mobitelu ne može ni tri sata potrajati.

I sama je u jednom trenutku rekla kako je bolesna što se tiče tih stvari, niej normalna kad je riječ o objavama na društvenoj mreži Instagram, kako je rekla, opis posla joj je takav, i na ovaj način popularnost održava.

Uspjeva ipak da sačuva i najprivatnije dijelove života, a to za svoju porodicu ostavlja. Ovogodišnji pobjednik Zvezde Granda, Mahir Mulalić, u dobrim odnosima je sa Džejlom Ramović, i svi vjeruju kako bi oni mogli napraviti dobar duet. Nama ostaje da vidimo šta će se tu desiti, da li će imati dobar duet ili ne, ostanite i dalje uz nas, hvala što nas pratite.