Nekoliko znakova u horoskopu važe kao da su najgori bračni partneri, a pored toga što su oni smatrani kao veoma prijatne osobe i koji su dobri za sve ostalo, ali ipak ne i za miran bračni život, a oni znaju stalno zvocati pa se s njima nećete baš tako usrećiti.

Rak – Muškarac ovoga znaka nije nikakao jednostavan pored toga što se vjeruje da su oni veoma prijatni ljudi, a to je tip koji se može da podijeli u dvije grupe i jedni su oni koji vole svoju kuću, ali često znaju biti kritičari i znaju biti teški za zajednički život.

U drugi tip ovih muškaraca se znaju naći oni koji su lijeni i nezainteresovani, pa budu sa nekim samo radi koristi. To je tip koji zna biti simpatičan i zanimljiv, ali ipak samo u slučaju kada to on izabere.

Škorpija – S njima je teško ostvariti harmoniju ili uspješan zajednički život, a oni su tipične staromodne duše i ne podnose dominantne žene, ali je i često uspješan na svome poslu i sposoban je izdražvati sam svoju porodicu.

Strijelac – Ovo je tip kojem treba mudra i taktična žena, ali oni nekada znaju biti cjepidlake i znaju da puno više primijete loše strane i greške svog partnera, dok se može reći da je njihov interes za svijet poprilično velike, a po prirodi su oni humani ljudi. Ipak, ako se desi da se njegov ukus promijeni, onda on uopšte ne vidi zbog čega bi nastavio sa izražavanjem simpatije prema nekoj osobi, a čitav tekst o ovome možete pročitati na linku OVDJE.

Advertisement