Pored toga što su mnogi svjesni da je oko nas jako loših ljudi i da je svijet otišao na jednu totalno drugu stranu, postoje opet primjeri koji vraćaju nadu u čovjeka i čovječanstvo.

Danas upravo želimo da vam pokažemo jedan slučaj koji se desio u Americi u Arkanzasu gdje je dječak po imenu Toksi Anrjus trebao da ima proslavu za svoj deseti rođendan, a pored toga što je on pozvao sve prijatelje iz razreda kod sebe, niko od njih preko dvadeset se nije pojavio na njegovom rođendanu.

Isto tako je njegova majka na svome profilu na društvenim mrežama podsjetila i roditelje od njegovih prijatelja, ali su svi imali neke izgovore, dok neki joj uopšte nisu odgovorili.

Ovaj mališan je bio zaista tužan zbog toga, ali ipak niko nije sanjao da šta će da uslijedi jer su objavu njegove majke vidjeli lokalni policajci, a onda su oni odlučili da dođu na rođendansku proslavu od ovoga dječaka.

Oni su se pojavili u službenom autu, a isto tako su mu donijeli i rođendansku tortu, te su poveli i službenog psa, pa kada su se pojavili na vratima porodične kuće od ovoga dječaka sa balonima u rukama, onda je on zaista bio oduševljen zbog toga i sretan.

Oni su bili sa njim neko vrijeme, te su mu dali da se igra sa službenim psom, dok su mu poklonili šešir i on je čak dobio dozvolu da uključi sirenu u njihovom službenom autu. Nakon toga je njegova majka odlučila da podijeli nekoliko slika sa tog dirljivog događaja i odlučila da im se dodatno zahvali što su to uradili i htjela je da čitav svijet sazna za njihovu gestu i koliko su oni dobri ljudi.

Advertisement