Krenula je i nova sezona Zvezda Granda, a i u ovoj je glavna voditeljica , prelijepa Sanja kužet za koju se zna da je u skladnom braku sa Nemanjom Živojinovićem sa kojim ima sina Strahinju. Ipak, manje je poznato da je poznata voditeljica prije devet godina bila udata za člana obezbjeđenja vlasnika TV „Pink“, Zorana Pipera sa kojim je takođe ima sina, koji se zove Andrija. Kako su mediji pisali, kuma na Sanjinom prvom vjenčanju je bila Lepa Brena, te je svadba bila u nekadašnjem Interkontinentalu, a tada su mladenci bili uložili velike novce , tako da je vjenčanje bilo kao iz bajke:

“To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljica, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Posle nekoliko mjeseci zabavljanja, njih dvoje su riješili da se vjenčaju “, iznio je tada izvor blizak voditeljici u to vrijeme. Ipak, nakon samo godinu dana braka je uslijedio i razvod, a Sanja je svojevremeno ispričala kako su ona i njen bivši suprug u odličnim odnosima:

“Družili smo se dvije godine, a onda se i zaljubili, pa vjenčali, dobili dijete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se poslije godinu dana braka lijepo, ljudski razišli. Možda će nekom to djelovati i smiješno, ali kod nas sve besprijekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog djeteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete.“- Nakon nekog vremena Sanja je priznala da se na drugi brak bila odlučila kada je ponovo prepoznala ljubav u koju vjeruje

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here