Za Suzanu Mančić se može reći da je ona bila jedna od najpoznatijih voditeljki u bivšoj Jugoslaviji pa su mnogi radi njenog izgleda i ljepote pratili izvlačenje brojeva u loto igri, pa čak su tu emisiju pratili mnogi koji čak nisu ni igrali to.

Ona je dobila nadimak loto djevojka, pa je poslije toga angažmana ona dobila i druge emisije kako bi ih vodila, pa se čak i okušala u glumačkim i muzičkim vodama, ali ipak nije imala neki poseban uspjeh.

Suzana je postala poznata osoba i postala je također ljudima poznata kao osoba čiji je kućni uredak završio u javnosti pa je sve to bio veliki skandal, a taj snimak je zapravo nastao sa njenim tadašnjim suprugom sa kojim ona ima dvije kćerke koje su u tome periodu išle u osnovnu školu.

Tada je Suzana njima rekla da one ne bi trebale govoriti nikome ko je njihova majka zbog toga što nije htjela da njena djeca trpe ruganje , ali ipak je njena starija kćerka njoj rekla kako je ona njena majka i da neće to sakrivati.

U današnje vrijeme je SUzana udata za bogatog biznsimena iz Grčke, te ona dosta vremena provodi u Beogradu jer njen suprug putuje dosta, a ona ne želi biti sama u njihovoj ogromnoj vili, pa kada su u pitanju njene kćerke onda se ona uvijek trudila da ih ne eksponira puno javnosti pa se čak i rijetko pojavljuje sa njima u javnosti. Ipak, kada se pojavila slika njih, onda su se svi zaista iznenadili ljepotom.

Advertisement