Lepa Brena je u više navrata isticala da kada je bila na svome vrhuncu karijere, da zbog posvećenosti poslu i zbog manjka slobodnog vremena nije ni razmišljala o nekoj ljubavi niti je mislila da će se takvo nešto njoj desiti, sve dok nije srela Bobu. Njegov svjetski uspjeh koji je napravio u tenisu, kao i njegov atraktivni fizički izgled su bili napravili da je Boba u to vrijeme bio među najpoželjnijim muškarcima među ženama bi to ne samo u tadašnjoj Jugoslaviji, već i u svijetu:

” Svi su mi na neki način govorili da bi trebalo malo da ga se plašim. Ja bih ih uvijek pitala u kom smislu bi trebalo da ga se bojim. Onda bi mi oni govorili kako je on ipak poznat na svjetskom nivou, da će me ostaviti i da će pasti na čari neke svjetske ljepotice jer su one “hvatačice” – ispričala je pjevačica, na šta se nadovezala i novinarka koja je razgovarala sa Brenom, te je spomenula kako se Bobi svojevremeno nabacivala i sama princeza Dajana:

” Ona je jedna super dama i ne želim da kažem ništa što bi povrijedilo jednu takvu ličnost. Bobina i moja energija su se spojile, tako da sam ja svim tim ljudima koji su me savjetovali da ga se plašim govorila da nisam ni ja djevojčica od 14 godina, da me puste da sama sve to doživim, procijenim, pa, na kraju, i padnem i razbijem se ako treba, ali ću da ustanem i preživim. Naša ljubav je pobijedila. Ta nevjerojatna strast sa početka je prešla u jednu mnogo moćniju i snažniju fazu, u nešto mnogo kvalitetnije.” – rekla je Brena.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here