Javne ličnosti oduvek su bile svesne važnosti svog izgleda i često su se trudile da na fotografijama izgledaju najbolje što mogu. To ponekad uključuje i podvrgavanje estetskoj hirurgiji. Neda Ukraden, poznata pevačica, je odličan primjer kada je u pitanju ova tema. Čak i u poodmaklim godinama izgleda mnogo mlađe od svojih vršnjakinja zahvaljujući dosadašnjim naporima da održi svoj izgled mladim.

Neda je uspela da se odupre efektima starenja, a trudi se da zadrži mladalački izgled. Često posjećuje kozmetičke salone i ulaže mnogo vremena i truda u svoj izgled. S obzirom da su kozmetika i kozmetički tretmani deo njene svakodnevice, ona i njena ćerka Jelena odlučile su da otvore kozmetički salon za koji se zna da je veoma uspešan i da iz dana u dan sve bolje radi.

Nedin nedavni potez omogućio joj je da među prvima isproba mnoge nove estetske tretmane i korekcije. Ljudi su komentarisali njen poboljšan izgled na društvenim mrežama, a time je stekla veliki broj obožavatelja.

Neda, koja je sad već u osmoj deceniji života, vodi veoma zdrav način život i često sa svojim fanovima deli savete i informacije o kozmetici i raznim tretmanima. Na nedavnom selfiju mnogi pratioci su prokomentarisali da izgleda previše zategnuto i da takav izgled ne pristaje osobi njenih godina. Zbog toga su odmah počeli sa kritikama na njen račun te osuđivati pevačicu da u tim godinama ne bi trebala toliko da se zateže te da jednostavno pusti da godine rade svoje. Međutim izgleda da to na Nedu Ukraden ne utiče ni najmanje te ona nastavlja da živi život po svojim pravilima.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here