"Nikada nisam željela dijete i da trudnoćom upropastim moju prelijepu liniju, da izgubim lijepe podignute grudi, a onda sam upoznala njega, biznismena, saznam da ima mnogo love i..." - Lifesytledom

“Nikada nisam željela dijete i da trudnoćom upropastim moju prelijepu liniju, da izgubim lijepe podignute grudi, a onda sam upoznala njega, biznismena, saznam da ima mnogo love i…”

Nikad nisam željela upropastiti trudnoćom svoju prelijepu liniju, da nemam više lijepe podignute grudi, a onda sam upoznala njega, biznismena, saznam da je pun novca i pristanem bez puno razmišljanja da se udam za njega.

Došla sam do te tačke da se ne znam kako ponašati. U braku smo dobili jedno dijete kojem su sada dvije godine i hranila sam dijete bez znanja mog supruga vještačkim mlijekom, da bih mogla zadržati svoje lijepe grudi, uspjela sam sačuvati liniju, nisam mnogo jela.

Suprug insistira već više od godinu dana, na tome da trebamo imati još jedno. Razgovarali smo više puta i ja sam jasno i direktno rekla da ne želim više rađati.

Za to imam i dobre razloge, trudnoću sam teško podnijela, na porođaju sam imala komplikacije i trebalo mi je dugo vremena da se poslije toga oporavim. On mi je samo rekao da je to sve normalno i prirodno. Počela sam izbjegavati i naše intimne odnose, mada znam da to ne valja. Doktor kaže da ne bih trebala uzimati pilule za kontracepciju, inače bih uzimala tablete kriomice.

On to ništa ne razumije, lako je njemu kada može ako hoće zauvijek da zadrži svoju figuru, a ja moram da se upropastim zbog svega toga.

Categories: Najnovije

Leave A Reply