Iako je već dobro zagazila u osmu deceniju života, pjevačica Neda Ukraden je i dalje aktivna na sceni i po mnogima nikada nije bolje izgledala. Mnogi smatraju da je to zasluga plastičnih operacija, ali Neda sve to demantuje te kaže da se tu radi o čistoj genetici i zdravom načinu života. Mnogi su na njenoj strani, a i na njenim fotografijama u kupaćem kostimu se vidi da tu nema foto šopa i upotrebe filtera, te da Neda zaista izgleda sjajno za svoje godine, ako se uzme u obzir da je ona i ponosna baka već neko vrijeme

Poznato je i da je ona u mldosti bila fatalna za mnoge muškarce, ali i da nije imala mnogo sreće u vezama i u ljubavi. Tako je ona ovih dana bila i gošća u emisiji kod Ognjena Amidžića, te je tom priliku za sve otkrila i jednu ekskluzivu, a to je da je svojevremeno, mnogo vremena provodila u društvu nekadašnjeg predsjednika Libije, Muamera Gadafija:

“Kada sam ja upoznala Gadafija, bilo nas je sto šest, bila je to neka kulturna delegacija. Kada nas je primio u taj neki veliki šator, koji je bio sjajan i svilen… Bilo je neko dvorište, neka njiva. Slušali smo dosta o njemu, a on dolazi kao neki ”beduin”, mi vidimo stvarno Gadafi. Imamo i sliku od tada, mi smo se zvanično i predstavljali tamo, a trema je bila baš prisutna. Govorila sam o sebi , otpjevala sam dio mog najvećeg hita ”Zora je ”, a on je rekao da zna tu pjesmu! Desilo mi se i da je jedan od njegovih ljudi, također pjevao i to mnogo dobro, a na kraju se ispostavilo da je studirao u Sarajevu, tamo oženio i uz tu pjesmu upoznao ljubav svog života” – otkrila je Neda.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here