Nikad nećete pogoditi tko je na fotografiji: Bolest ju je učinila neprepoznatljivom i bila je jedna od najpopularnijih pjevačica na cijeoj estradi, i imaa je jako veike hitove iza sebe. Tina Ivanović već duže vrijeme nije na glazbenoj sceni, a razlog su veliki zdravstveni problemi koje je pjevačica imala.Pjevačica je patila od ra ka dojke i podvrgla se trećoj operaciji sredinom osmog mjeseca. Ponovno se podvrgla operaciji na privatnoj klinici u Beogradu. Nakon tri godine, Tina se podvrgla operaciji i podvrgla se jako kompikovanom operacijskom zahvatu. Kao i prethodna dva puta, i ovoga je puta operirao tim stručnjaka koji je pokušao ukloniti sve loše stanice kako bi spriječio širenje bolesti.

Tina je izdržala ovaj jako opasan proces i trenutno se dobro osjeća. Čim se vratila na noge, otputovala je sa suprugom Zvazdanom Anjićem u Grčku, na preporuku liječnika koji su joj savjetovali da ode, budući da morska klima najbolje utječe na njen oporavak – rekao je tada dobro informirani izvor za Srpski telegraf.

Radmila Tina Ivanović srpska je turbo-folk pjevačica i manekenka. U svojoj karijeri objavila je pet albuma, nekoliko singlova i nagrađivana kako od strane žirija, tako i publike. Neke od njenih najpoznatijih pjesama su “Bunda od nerca”, “Zaljubljena” i “Bambus”. Bila je sudionica rijaliti emisije “Farma”, a muzikom se bavi i danas.

Osnovnu školu završila je u Velikoj Plani. Nakon pobjede u “Prvom glasu Pomoravlja”, Tina Ivanović se preselila u Beograd gdje je završila trgovinsku školu. Tijekom školskih dana trenirala je i rukomet.

Preporuke