Nijedna kraljica ne može nadmašiti poslednji stajling Anđeline Džoli - svi gledali samo u nju (Foto) - Lifesytledom

Nijedna kraljica ne može nadmašiti poslednji stajling Anđeline Džoli – svi gledali samo u nju (Foto)

Glumica se pojavila u elegantnom izdanju i donijela dozu kraljevskog glamura, koju definitivno niko ne može nadmašiti

Kad Anđelina odluči zablistati na događaju, zaista i zablista – a i ne uloži mnogo truda. Dovoljno je da se samo pojavi! Kako se vama dopada njena kombinacija koju je nosila na događaj 200.godišnjice redova svetog Majkla i svetog Đorđa? Više o tome čitajte u nastavku.

Engleska kraljica javila je u zadnjem trenutku da neće moći doći zbog bolesti u katedralu Svetog Pavla u Londonu gdje se 200.godišnjica obilježavala najcjenjenijih redova svetog Đorđa i svetog Majkla. Zato je dozu kraljevskog glamura na ovaj događaj donijela proslavljena glumica Anđelina Džoli i pojavila se u najelegantnijem izdanju u kojem smo ikad imali priliku da je vidimo.

Anđelina se odlučila za vrlo lijepu kombinaciju za ovu priliku i tako je na sebi imala elegantnu, fenomenalnu svijetlo sivu haljinu koju potpisuje modna kuća Ralph & Russo. Detalji su donijeli dodatnu dozu glamura – cipele, rukavice i šešir u istoj boji, te njena metalik torbica.

Tako je glumica još jednom pokazala da uistinu ima stila.

Trenutno Anđelina snima u Londonu drugi dio filma Maleficent (Grdana), a engleska kraljica Elizabeta uručila joj je 2014. godine orden svetog Đorđa i svetog Majkla za iznimno zalaganje vanjskoj politici Velike britanije.

Ta titula je pandan počasnom vitezu. Anđelina je prije četiri godine primila orden u sličnoj haljini koju je ovaj put nosila.

Inače, lijepa glumica dobila je nedavno od suda naređenje da Bredu Pitu mora omogućiti da češće viđa svoju djecu, jer bi u protivnom mogla da ostane bez starateljstva.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply