U životu se svi ljudi, prije ili kasnije susreću sa raznim vrstama gubitaka, sa mnogim poteškoćama, sa teškim vremenima, ali ipak, niti jedan gubitak nije tako strašan, tako bolan , kao gubitak vama drage osobe, koju volite, a još kada je u pitanju dijete, ta je bol nemjerljiva i neizreciva. Životi slavnih i bogatih ljudi se često, sa strane. čine kao idealni, ali nekima od njih se život zauvijek promijenio nakon što su izgubili svoje dijete. Tako su ove poznate ličnosti imale tu nesreću da osjete neizmjernu bol zbog gubitka svoga djeteta.

Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Georgina su u oktobru 2021. godine objavili da čekaju blizance. Ali tokom porođaja u aprilu ove godine je došlo do komplikacija, te njihov sin nije uspio da preživi, a tada su njih dvoje napravili i ovu objavu prema javnosti:’‘ Sa najdubljom tugom moramo da objavimo da je naš dječak preminuo. Ovo je najveća bol koji roditelj može da osjeća. Samo rođenje naše djevojčice nam daje snagu da živimo u trenutku sa nekom nadom i srećom. Htjeli bismo da zahvalimo doktorima i sestrama na pažnji i njezi, kao i na podršci. Svi smo pogođeni ovim gubitkom i molimo za privatnost u ovom veoma teškom trenutku. Naš dječak ostaje naš anđeo. Uvijek ćemo te voljeti” – napisao je tada Ronaldo.

I poznati glumac Kijano Rivs je bio u sretnoj vezi sa Dženifer Sajm, te je njena trudnoća bila kruna njihove ljubavi, ali umjesto velike sreće, doživjeli su veliki gubitak, te je njihova kćerka Ava Arčer Sajm-Rivs rođena je mrt*a. Tragična vijest šokirala je cijeli svijet, a nekoliko meseci nakon toga život je izgubila je i njegova partnerka u saobraćajnoj nesreći. Slavni glumac se nikada nije oporavio nakon ovih tragedija.

Ostatak pročitajte OVDJE

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here