Ono što je je usporilo cijeli svijet, pa čak i razvijene zemlje koje su polako počele da propadaju, jeste svakako i situacija sa pandemijom korona virusa. Od kako je krenula ova cijela situacija, oni koji su u totalnom rasulu i gubitku su svakako i ovi sa domaće estrade. Kod njih je jednostavno svaki dan isti, i snalaze se kako znaju.

 

Zbog čitave ove situacije domaće zvijezde su odlučile da potraže nešto drugo sa čime bi se bavili, pa su tako pjevač Darko Lazić i pjevačica Marija Šerifović krenuli sa You Tube karijerom,i ide im stvarno jako dobro. Na drugoj strani je svakako i Seka Aleksić koja se posvetila voditeljskom poslu, i ovih dana se vrti po svim mogućim portalima, gdje se prikazuju kako ona vodi jedan kulinarsko šou program. Ono što možemo reći za njih jeste da se trude na sve moguće načine, a opet imamo i one koji su manje poznati koji su počeli da nastupaju na nekim žurkama, ili čak i svadbama na nekim manjim okolnim mjestima,gdje ih policija uhvatiti ne može.

 

Na taj način oni izbjegaju da plate kaznu ili porez. Tu su i oni koji najgore prolaze, a to su svakako glumci i glumice,koji ama baš nikako ne mogu da odigraju barem jednu predstavu unazad godinu dana. Jedna od takvih je i poznata Anđelka Prpić koja je prije samo par dana dala izjavu i rekla da je sreća što ima muža, jer da nema njega ne zna kako bi ona mogla uopšte da preživi.

 

Ona trenutno radi na seriji naziva “Jedini izlaz”, i u toj seriji ona glumi ulogu Ane Kolar. Ta
uloga je jako slobodnog duha, toliko da čak Anđelka u jednoj sceni snima jednu lezbo scenu i tušira se polugola u tuš kabini.