Kada pomenemo Suzanu Đurišić moramo da prizanmo da se radi o jednoj od najvećih dama sa naših prostora koja je naime ostvarila jednu veliku karijeru i koja je decenijama zasigurno jedna od najcjenjenijih pjevačica na našim prostorima.

Ona je pored toga i desna ruka u Grandu, naročito u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, kako je ona već godina se nalazi u produkcijskom timu, ona i Saša odlučuju ko će od kandidata da prođe dalje i ko će da napravi jednu veliku karijeru.

Snežana sada se nalazi i u žiriju tako da i ona može da izabrere kandidate kojima će ona da bude mentor a moramo da priznamo da od nje mogu svašta i da nauče .

Kada je u pitanju njen privatan život, o njemu malo znamo, a rijetko ko je znao podatak da Snežana ima i sestru, Miru.

Naime, kada je Mira u pitanju ona se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti jer za sebe kaže kako ona nije tip one osobe koje vole biti pod svijetlima na sceni, ali naravno medijske ekipe su njih dvije ulovile kako su bile u jednom beogradskom restoranu i kada su se družile.

Naime, veliki broj ljudi je tada ostao iznenađen kada je vidio kako izgleda njena sestra i da njih dvije veoma mnogo liče.

Isto tako Snežana je objavila sliku zajedno sa njom na društvenim mrežama, a komentari su se samo nizali i svi su bili oduševljeni njima dvjema.

Pored ovog vjerovatno niste ni znali da ona ima kćerku koja živi u Americi sa porodicom i vrlo rijetko ih viđamo ovdje u Srbiji.

Kako vi ovo komentarišete?

Preporuke