Bekvalčevu su uslikali u hotelu u Rafailovićima, u potpuno prirodnom izdanju i bez trunke šminke

Ponovo izgleda fenomenalno.

Nataša Bekvalac obradovala je nedavno svoje fanove kad se vratila društvenim mrežama i nastupima, nakon što je prolazila kroz agoniju više mjeseci zbog porodične drame pretrpljene od njenog supruga Luke Lazukuća.

Pjevačicu su uslikali na terasi jednog hotela koji se nalazi u Rafailovićima, gdje je u potpunosti sama bila.

Nosila je na sebi jednodijelni kupaći kostim i duge crne pantalone, a u njene grudi su u kostimu itekako do izražaja došle.

Uživala je u pogledu i ispijala sok, mada je imala prilično zabrinut izraz lica, a to ćemo pripisati tome što se nije uspjela naspavati nakon fantastičnog nastupa koji je održala prethodne večeri u Budvi.

Njeno lice bilo je bez trunke šminke i izgledala je prelijepo u prirodnom izdanju.

Ovdje je novosadska barbika samo jednu noć ostala, s obzirom na to da je još zakazanih nastupa čekalo.

Podsjećanja radi, lijepa Nataša se krajem februara porodila kad je malenu kćerku dobila – Katju, a svi su se iznenadili kad se pred publikom nedavno pojavila, pa su pljuštali komentari da fenomenalno izgleda, nikad izazovnije i mršavije.

Zaista, s ozbirom na sve što se dešavalo, Nataši možemo samo da čestitamo na tome što je ostala snažna i ustrajna u tome da se oporavi od dramatičnih scena. Liniju je dotjerala u red i ponovo izgleda kao nekad, a možda danas izgleda još i bolje.

Čini se, godine joj ništa ne mogu – nego baš naprotiv, odlično joj stoje!

Preporuke
Loading..