Danas govorimo o malim kućnim radinostima koje od nas svako zna da uradi, samo mu treba malo volje ali sredstava, ruku na srce. Ne trebate za svaku sitnicu da zovete majstora, dovoljno je da istražite malo servis You Tube i da potražite mali milion savjeta koji su na dohvat ruke. Šta je sa kuhinje? Možda najskuplji segment u cijelom stanu, za kojeg stvarno treba puno sredstava. Ako nemate para za zamjenu i za kupovinu nove, onda vam nudimo mogućnost za reparaciju stare, koja je već uveliko izlapila, tako da kažemo. Znamo da se jako puno kuha u kuhinmji, pa se nakupi jako puno masnoća na baš svim elementima. Danas vam donosimo jednu super priču od jedne domaćice, koja je uzela stvar u svoje ruke a dolazi nam iz Engleske. 

Naime, njeno ime je Šarlot Gridi (26) iz Walesa već ima 70.000 pratitelja na Instagramu, privukla je veliki broj fanova, sa restauracijom u njezinom domu. Među najpopularnijim postovima bila je obnova kuhinje. Kupila je naljepnice i stikere za njih i slikala elemente umjesto da kupuje nove.“Očajnički sam želila novu kuhinju i nisam imala para za cjelovitu obnovu, pa sam došla na jednu jako neobičnu ideju.”  “Došla sam na ideju da obojim cijelu kuhinju. Na mreži sam kupila naljepnice za pločice kako bih postigla efekt novih pločica, zatim kupila boju i obojila kuhinjske površine.

Nekada su bile svijetlo crne, a sada su mat bijele boje. Također sam oslikavala i elemente. i koristila sam mali valjak i malu četku za teško dostupna mjesta. “

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku našega teksta. 

Preporuke