Zadruga i dalje ruši sve moguće rekorde gledanosti kada je u pitanju rijaliti program u cijeloj regiji. Svaku noć dosta ljudi ostaje uz svoje TV ekrane i prati dešavanja u Zadrugi, bez obzira što ujutro mora na posao. Tako je prethodne noći bilo itekako uzbudljivo, i svi oni koji su ostali uz Zadrugu, imali su šta i da vide. Ono po čemu je ovaj rijaliti program i prepoznatljiv, ponovo je svojim gledaocima ponudio pravu poslasticu.

Naime, pomenuti rijaliti par dugo je šaputao pod pokrivačem, a onda su počeli vrući i strastveni poljupci koji su doveli do s * ksa. Iako se ništa nije vidjelo, pokreti gore-dolje jasno govore o onome što se dogodilo ispod pokrivača. Svi su znali da njih dvoje imaju sek sualni odnos. 

Podsjetimo da je prethodni dan bio obilježen žestokom svađom i raspadom ova dva zadrugara, ali sve je to ubrzo zaboravljeno uz pomoć poljubaca. Ne kaže se džaba, poslije svađe i teških riječi je najslađe. U videozapisima u nastavku možete vidjeti kako je sve izgledalo.

https://twitter.com/i/status/1227845501640417280

Mina Vrboški je svakako jedna od najskandaloznijih sudionica “Zadruge” koja je sa 17 godina postala ljubavnica popularnog pjevača Šake Polumente, a u prvoj sezoni popularnog rijaliti programa ostala je upamćena po svojim ljubavnim skandalima. Ona je itekako iskoristila to kao odskočnu dasku te je postala još jedna u moru djevojaka poznatih po sudjelovanju u poznatim rijaliti programima, a nedavno je ušla u Zadrugu 2, gdje je varala svog dečka i ponavlja istu priču kao u Zadruzi 1.

 

Preporuke