Ni mjesec dana nije prošlo od vjenčanja, a Aleksandra već donijela tešku odluku - ipak neće biti Živojinović - Lifesytledom

Ni mjesec dana nije prošlo od vjenčanja, a Aleksandra već donijela tešku odluku – ipak neće biti Živojinović

Pjevačica Aleksandra Prijović održala je nastup na poznatom prijestoničkom splavu, a mada je uzela od supruga prezime na vjenčanju, odlučila je da pod djevojačkim nastavi karijeru.

Prijovićeva je konačno presjekla nakon više mjeseci razmišljanja i donijela odluku koja se suprugu Filipu nije nimalo dopala, a to je da ostane Prija. Njen suprug, iako nezadovoljan što je pisalo Aleksandra Prijović na posterima koji su pozivali publiku da dođe na nastup a ne Živojinović, kao i uvijek na nastupu joj je bio glavna podrška. Filip je malo poslije ponoći stigao na splav sa tekstopiscem Draganom Brajovićem Brajom.

-Ruku na srce, Filip je jako želio da Aleksandra svoju karijeru kao gđa Živojinović nastavi, ali je popustio na kraju i shvatio da je u pravu kad kaže da bi joj to nastupe u inostranstvu poremetilo na neki način. Sagledao je stvari i sam nakon nekog vremena iz drugog ugla i uvidio da nije mijenjala nijedna pjevačica sa naše estrade ime pod kojim je počela karijeru.

Eto, prva Brena nije Živojinović postala. Zbog toga su sve riješili na kraju i to iza sebe ostavili, priča izvor i dodaje da se par dogovorio da svako oko svoje karijere vodi brigu i da se niko ne miješa nikome.

-Aleksandra itekako finansijski njihovom zajedničkom budžetu doprinosi i zarađivala je prije Filipa mnogo i veoma lijepo znala sa novcem i karijerom. Nazivaju je često djevojkom koja se dobro udala, a ne sjeća se niko koliko je na početku karijere nastupala i da je imala veliki novac i tada u rukama. Zbog toga joj ne treba zamjeriti što ne dopušta da joj se iko u karijeru petlja. O svemu su pričali i riješili da svako svoje odluke donosi kad se radi o poslu, što je u svakom slučaju najbolje za oboje, zaključuje izvor.

Ali, Ceca je uzela prezime svog supruga.. i još uvijek njena karijera ide odlično?!

Loading..

Categories: Najnovije,Showbizz

Leave A Reply