Ni beskućnici ne bi živjeli ovdje - sirotinjski dom Ane Korać, u rijalitiju uzima velike pare, a nekad nije imala za hljeba - Lifesytledom

Ni beskućnici ne bi živjeli ovdje – sirotinjski dom Ane Korać, u rijalitiju uzima velike pare, a nekad nije imala za hljeba

ANA KORAĆ JE POPULARNA SRPSKA STARLETA KOJA SE UČEŠĆEM U RIJALITIJU ZADRUGA PROSLAVILA.

Ana je neko ko je poznat kao jedna od najastraktivnijih žena u rijalitiju, a u prvoj sezoni je osvojila veliki broj simpatija publike, u drugoj sezoni je odlučila da ide korak dalje, pa je tako ukrala momka Aleksandri Subotić koja je u rijaliti ponovo vraćena. Ana Korać se spominjala posljednjih dana kao jedna od akterica elitne prostitucije, ime popularne starlete može da se u pomenutim krugovima nađe. Pored Ane, spominje se ime i Sanje Stanković.

Sada mnogi sumnjaju da Ana svoj luksuzni život od prostitucije zarađuje, sada se pojavio video zapis fotografije zgrade gdje je živjela Koraćeva u Ivanjici. Radi se o malom mjestu u Srbiji, provincija koja ne može definitivno da pruži ono što želi Ana, a to je luksuzan život.

Ivanjica je općina i selo u Srbiji koje pripadaju Moravičkom okrugu.

U 2011. godini broj stanovnika bio je 31 963 stanovnika, od kojih je 11 715 živjelo u selu, a ostatak u 48 općina1. Velika većina stanovnika općine su etnički srpski (31 507 stanovnika).

Nalazi se oko 30 km južno od glavnog grada Čačka. Ivanjica ima vlažnu kontinentalnu klimu, koja je vrlo blizu oceanski klimi. Jeste li znali za sve ove stvari o Ivanjici?!

Categories: Najnovije

Leave A Reply