Pored toga što se on posvetio porodičnom životu, te ga ne viđamo baš tako često u javnosti, Nemanja Stevanović je sve ljude iznenadio sa svojom zadnjom objavom na društvenim mrežama. On zapravo na toj fotki ima dugu kosu i liči na Holivudskog glumca, dok je ovaj atraktivni pjevač objavio fotku u dosta drugačijem izadanju i malo bi ga ko uspio prepoznati.

Nekim ljudima se to nije nikako svidjelo, a bilo je i onih kojima se to svidjelo. On se na opisu svoje fotografije našalio kako liči na poznatog glumca Keanu Revsa, dok su čak i bili komentari kako on izgleda bolje nego popularni glumac.

Milica Todorović je isto tako dala svoje mišljenje o novom Nemanjinom fazovu, pa je rekla: “Ovako da furaš!”, dok je Stevanović njoj rekao da bi trebalo minimalno dvije godine za to pa što to ukazuje na činjenicu da je ovo bilo samo radi fotkanja.

Nemanja Stevanović je svoj privatni život uvijek pokušao sakriti od očiju javnosti, dok malo ljudi zna činjenicu da je on svoju suprugu upoznao na jednom od svojih nastupa pa je i jednom prilikom ispričao kako je to teklo.

Jednu za njega tada anonimnu djevojku je zapazio na svome nastupu i on je rekao da su se cijelo veče oni samo gledali, pa joj je na kraju prišao i sve od toga perioda je njihova ljubavna priča krenula.

Jelena Stevanović se bavila sa manekenstvom, ali ipak sve to nju nije spriječavalo da ona završi fakultet, ali je radi porodice svoju karijeru morala staviti u drugi plan.

Advertisement