Konobar iz Gradačca Adil Kurtić (22) na samom je startu „Zvezda Granda” podijelio članove žirija, pošto je nasred scene ove popularne muzičke emisije, zaplakao. Prije toga on se žiriju i publici bio predstavio sa pjesmama„Odiseja” Lea Martina, a onda i „Mangupskom” koju inače izvodi Zdravko Čolić, ali je na kraju dobio samo dva glasa – od Marije Šerifović i Đorđa Davida. To mu nije na kraju bilo dovoljno za prolaz, što mu je teško palo. Na to je Marija rekla da Adil nije za ispadanje, a Đorđa je interesovalo zašto je promukao:” Umoran sam, nisam spavao. Uzbuđenje, stres, toliko sam čekao da dođem ovdje…” – izjavio je mladić, pa počeo da plače:

”Nemoj, nemoj mačko! Imaš ozbiljan organ” – doviknuo mu je roker, nakon čega je Šerifovićevu zanimalo da li se takmičar inače bavi pjevanjem, na šta je on rekao da se ne bavi i da radi kao konobar i šanker, na šta je Marija krenula da insistira da ga ona uzme pod svoje, ali Popović nije htio da čuje da mijenja pravila zbog Adila, te je samo rekao kako Adilu treba vježbe i vremena i da dođe iduće godine: ”Odgledati ćemo prvih deset emisija, vidjeti ćemo kakvi su kandidati, ko je prošao, pa ćemo da vidimo” – kazao je Sale, na šta se Mili nadovezao pitanjem da li on inače izvodi narodnjake: ” Ponekad, ali htio sam da me neko uzme, pa da me usmjeri da li da idem u narodnjake ili zabavnjake – odgovorio mu je takmičar.

Marija je nastavila da insistira na tome da joj Popović da ovoga kandidata, te je istakla kako dugo nisu imali nekog muškarca koji plače, ali nije imala uspjeha u nagovaranju, jer je na kraju Saša samo rekao:  ”Adile, ideš kući i to je to. Držimo se pravila” – zaključio je Popović, dok je roker Adilu poručio da samo bude strpljiv.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here