Uz Zadrugu, oni koji vole da gledaju nikada se neće umoriti od gledanja. Vrlo rijetko se u naselju Šimanovci ništa ne dogodi barem dan-dva. Uvek smo imali kandidate koji su znali da pronađu modele za izradu Big Meka, pa smo pre nekoliko dana napravili veliku galamu i Miljana Kulić je bila tu, pa su morali da reaguju i zaštitari. Svi su mislili da će nakon izlaska Kristijana Goluboviča udeo nasilja biti malo manji, ali nije tako. Pekka je pobesneo u sredu popodne, uništivši pola spavaonice, krenuo da se bori sa svima, i na kraju su ga pokorila tri čuvara. On samo želi da ide kući, a čak ni njegov brat blizanac ne može da ga pusti. Ovako je Milica Mitrović ovu sezonu učinila zaista zanimljivom kreirajući tri ljubavna trougla:

 

 

Miljana, Bebica i Zola, a ovamo imamo Filipa-Aleks i Maju. Na sve to, pojavili su se Anđela-Ana i Zvezdan, koji su trenutno najinteresantniji celoj publici. Mi danas govorimo o Lepom Mići, za kojeg su se mnogi čudili kako do sada već nije eksplodirao,a to se desilo u petak navečer, kada mu je definitivno pao mrak na oči.

 

Adam Labunski je ovaj puta bio na meniju, kada se zakačio sa njim, a onda su krenule da lete stvari po sobi. Čak ni obezbeđenje ga nikako nije moglo da svada. Pogledajte i sami kakav je haos napravio lepi Mića.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here