Od kada je Novak Đoković postao poznat i počeo da se pojavljuje na svetskoj teniskoj sceni, svima je bio trn u oku. Došao je iz male i nepoznate Srbije i osvojio ceo bogati teniski svet, dok su Amerika, Švajcarska i Velika Britanija mogle samo da sanjaju o njegovim sjajnim rezultatima.

Novak Đoković ponovo se pokazuje kao kontroverzna ličnost na Balkanu, ovoga puta uznemirivši novinarku televizije N1. Ova osoba je jasno stavila do znanja da ni na koji način ne obožava Đokovića, i to je više puta iznosila.

Njeno ime je Ferrer Gotić, koja je poznata po svojim gafovima i ispadima tokom emisija. Neke primjere njenih grešaka možete pronaći na internetu, kao kada je na 95. dodjeli Oskara objavila da “ništa novo na Zapadu”, a zatim je pogriješila i rekla da je roman zasnovan na liku i djelu Henricha Maria Remarker, kada je zapravo mislila na Erich Maria Remer. Gotićeva je postala poznata prošlog januara kada je izazvala gnev srpskih navijača ažuriranjem statusa.

“Neverovatno, vakcinisani Španac Nadal je protutnjao pored Beretinija i upravo se plasirao u svoje šesto finale Australijan opena, pa mu sada samo pobeda nedostaje do 21. grend slem trofeja. A u međuvremenu, Novak Đoković liže istu kašičicu sa 200 ljudi” – glasila je njena objava koja je izazvala veliku raspravu na “Tviteru”. Taj status je jako brzo uklonila, napisala je novi, ali je tada bilo već i suviše kasno.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here