Agonija Tanje Savić trajala je skoro godinu dana, budući da od prošlog aprila nije na okupu sa svojim sinovima, koji se trenutno nalaze u Australiji, kod njenog supruga Dušana Jovančevića. Nedavno se tako u medijima pojavila vijest
da ona uskoro treba da ode po njih i da za nju dolaze novi dani, ali međutim da to nije tako, jer se ova pjevačica već neko vrijeme krije od svih, pa i od svojih prijatelja i kolega, kojima se danima već ne javlja na telefon.

Ona je sve pripremila za svoje sinove čak im je i kupila kućnog ljubimca patuljastog zeca ali ona i dalje nije krenula na put prema Australiji kako bi ih dovela u Srbiju. Nju je to izgleda jako potreslo pa se ona povukla iz javnosti i kako kažu njeni prijatelji nikome se ne javlja pa su mnogi zbog toga zabrinuti.
“Danima pokušavam da je dobijem zbog nekog dogovora oko posla, ali ona se ne javlja, ni meni, a i neki naši prijatelji su mi rekli da je slična situacija i sa njima. Pisali smo joj i na društvenim mrežama, ali ona poruke samo pogleda, ali na njih ne odgovara. Ne znamo šta joj je, da li je ljuta ili u čemu je problem. Brinemo se za nju” rekao je jedan Tanjin kolega.

Niko ne zna zbog čega se ova pjevačica povukla u sebe i zatvorila u svoj stanu Smederevu gdje povremeno objavi neki snimak. Ona već godinu dana vodi bitku sa svojim suprugom Dušanom koji je odveo sinove u Australiju a ona je od suda tamošnjeg dobila potvrdu da može doći po djecu kako bi ih idvela u Srbiju.


Njen muž je uložio žalbu, a ona mora da sačeka i zbog situacije sa korona virusom.

Advertisement