Domaćice uvijek koriste razne trikove kako bi im pomogle da očiste svoj dom, a u nastavku ovog teksta danas vam donosimo genijalan savjet koji će vam definitivno pomoći da brzo i učinkovito očistite okvire prozora, oji su uvijek jako veliki problem. 
Prvo, trebate posipati malo sode bikarbone preko okvira svojih prozora. Obratite posebnu pozornost na mjesta koja su inače teško dostupna, kao što su uglovi. Kad to učinite, morate dodati malo octa, a onda bi se trebali pojaviti mali mjehurići i to je onda dobar znak, da je proces krenuo da funkcioniše kako treba.

Ostavite da smjesa stoji na okvirima prozora 10 do 15 minuta, a soda bikarbona u kombinaciji s ocatom može ukloniti sve prljavštine i hrđe koje su se nakupljale na vašim prozorima tijekom vremena. Kad završite, trebate samo obrisati ručke papirom. Ako želite da vam prozori ponovno zasjaju kao nekada, ovaj sjajni stari trik definitivno će vam pomoći da prozori izgledaju koliko god da su stari i više nemaju ružne bijele mrlje koje se mogu vidjeti svaki put kada očistite prozore.  
Sve što trebate učiniti je uzeti malo deterdženta i dodati ga u spremnik mlake vode.

Zatim uzmite neku običnu krpu i obrišite prozore ovom tekućinom, osušite ih nekim starim papirom ili novinama i ponovno očistite prozore bez mrlja.

Ako pažljivo pratite ove korake, imat ćete najljepše prozore u susjedstvu, a susjedi i prijatelji će se topiti od ljubomore. Ni pod kojim uvjetima ne smijete im reći tajnu, pustite ih da sami opronađu rješenje, kao što ste i vi sami našli.

Preporuke