Danas imamo priču o jednoj osobi po imenu  Angela Brooks i vodila je dnevnu rutinu dolaska na doručak u restoran Drive In, Tennessee. Svakog jutra prije posla dolazila bi u svoj restoran, naručila obrok putem mikrofona, a zatim bi je lagano pokupila na izlazu iz automobila i odvezla se na posao, to je radila svaki dan sem vikenda. Ali tog jutra bila je vrlo posebnog raspoloženja, pa je odlučila učiniti nešto što je inače prije znala raditi.
Kad je došla po svoj obrok i dok je plaćala, dala je novac i gospodinu koji je bio iza nje u automobilu, iako nije znala tko je, a u svakom slučaju taj se čovjek nije nadao da će u potpunosti dobiti besplatan doručak od potpuno nepoznate ženske osobe, a muškarac za koji je Angela plaćala doručak bio je časnik Cody, koji je to jutro bio u civilu.

Bio je vrlo iznenađen i zadivljen ovom gestom jer postoje stvarno rijetke situacije kada ljudi rade takve stvari drugim ljudima, pa je ovaj službenik odlučio osobno joj se zahvaliti, a kad je počeo ispitivati ​​za nju, otkrio je da je Angela udana je za Jeffa koji je jako bolestan i bori se protiv raka gušterače, te ima kćer koja boluje od cerebralne paralize.Shvatio je da je to dobra i poštena žena, pa je odlučio podijeliti svoje iskustvo sa svojim kolegama policajcima, i pokrenuo je kampanju za prikupljanje sredstava za tu obitelj, u samo nekoliko sati policajci su između sebe prikupili više od 500 dolara

Nakon toga otišao je u crkvu i u roku od nekoliko dana uz pomoć crkve i vjernika uspio prikupiti preko 5000 dolara, a zatim otišao u Anđelin dom i čekao da se vrati s posla. Rekao joj je da je on taj koji joj je platio doručak i da zna sve o njezinoj situaciji i da je odlučio pomoći joj koliko je to moguće.

Preporuke