Nismo dugo vremena imali nikakvu priču vezano za Natašu Bekvalac, koja je nedavno, to jeste za Valentinovo imala veliki koncert, Ona je na ovaj način htjela pokloniti svim zaljubljenim jedno lijepo sjećanje na ovaj jako emotivan datum za sve zaljubljene, ali i oni solo koji su bili prisutni na ovom jako lijepom koncertu. Tako je regionalna glazbena zvijezda Nataša Bekvalac pjevala u petak navečer ispred prepune Beogradske arene. Dugo vremena su Beograđani čekali na ovaj trenutak i napokon im se ispunila želja da vide Nataša u najboljem izdanju, nakon gotovo 3 godine pauze. 

Poznata pjevačica iz Novog Sada organizirala je koncert povodom 20 godina karijere, a da je napravila pravi potez pokazuje da je to rasprodano danima unaprijed. Da li ste svjesni koliko prima Beogradska arena? Znači bilo je prisutno blizu 20.000 gledalaca. Kao što je obećala, priredila je pravi spektakl. Može se vidjeti da je cijela ekipa danima naporno radila, a prizor je bio posebno zanimljiv.Ono što je odlučila, jeste da iznenadi sve gledaoce sa jednim jako provokativnim performansom. Točnije, pjevačica je vodila ljubav s tajanstvenim muškarcem na pozornici, a to je također bio dio cijele ove priče. Poljubac je bio dug i sočan, a najzanimljivije je da nitko ne zna o kome je riječ. 

Da li je riječ o nekome iz njenog tima, ili sa kime je Nataša u emotivnoj vezi, to će se tek saznati u narednim danima. Mnogi su bili iznenađeni i oduševljeni njime, i sa time koliko je dobro “odglumio” cijelu ovu scenu.

Preporuke