U poslednje vreme sve više neoženjenih muškaraca koji žive na selu u Srbiji odlazi po svoje buduće supruge u Albaniju jer, kako kažu, naše žene ne žele da žive na selu i da se bave poljoprivredom. Već smo pisali o slučaju dva brata koji su se nedavno oženili Albankama, a Nenad Mošić (40) koji živi u Žagubici odlučio je da sledi njihov primer. O njegovoj odluci preneli su i srpski mediji, kada je naišao na velike simpatije javnosti i rekao da Srbiji nedostaju domaćice i da je odlučio da kupi mladu iz Albanije ne pitajući za cenu.

 

Nenad sada za Telegraf kaže da su mu mnoge devojke slale poruke, jedna od njih. bila je iz Beograda, što mu se svidelo, ali još nije upoznao, ali je mislio da bi ona mogla biti odgovarajuća. Nenad je razveden i ima sina koji živi sa babom i dedom, koji živi sam u Žagubici. Napominje da od svoje buduće nevjeste ne traži previše, a zauzvrat obećava da će joj pružiti život iz snova.

 

 

Pošto je on čovjek domaćin on će raditi sve a njegova supruga treba da vodi računa o kući da je održava i sprema i da kuha. Nenad je u svom prvom obraćanju rekao kako je on pošten i normalan momak koji nema sreće u ljubavi i zato je bio i odlučio da kupi albanku kada je vidio da mnogi to rade i nisu se pokajali. Ako ne uspije veza sa beograđankom koja mu se javila on će uraditi  ono što je i planirao, kupiće mladu iz Albanije koliko god ga to koštalo.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here