Nemaju ni grama silikona, a žare i pale scenom: Ove pjevačice nisu uradile nijednu plastičnu operaciju, a uzbuđuju nas svakodnevno, broj 1 i 4 niko ne može da nadmaši - Lifesytledom

Nemaju ni grama silikona, a žare i pale scenom: Ove pjevačice nisu uradile nijednu plastičnu operaciju, a uzbuđuju nas svakodnevno, broj 1 i 4 niko ne može da nadmaši

Malo je pjevača na domaćoj glazbenoj sceni koji se mogu pohvaliti da je na njima sve prirodno i da nisu otišli plastičnom umjetniku.

Trendu i potrebi popravljanja dijela tijela hijaluronanom i silikonom, samo se nekoliko pjevača uspjelo oduprijeti, a takvo što im se nikada neće dogoditi. Prva na listi je Milica Pavlović, za koju su se gotovo svi uvjerili da je ugradila silikone kad se prije više od dvije godine pojavila u emisiji AMI G SHOW s prekrasnim dekolteom koji joj je doveo do bujnih grudi u prvi plan.

Ubrzo je negirala da je išla plastičnom kirurgu i objasnila da je dobila na težini te da je dodatna težina otišla na pravo mjesto.

Na listi prirodnih, ali atraktivnih pjevačica sljedeća je Rada Manojlović. Nezadovoljstvo svojim izgledom nije skriveno otkad se pojavila na javnoj pozornici, a čak se i tada zaklela da će nešto promijeniti na sebi čim postigne svoj prvi honorar. To su bili zubi koji su joj nepravilno narasli, pa je pjevačica ovaj problem riješila kirurški, umjesto da je nosila protezu godinu ili dvije. Za sada je to jedino što joj je promijenilo plastičnu operaciju.

Ana Kokić je odmah na početku karijere riješila dilemu imati prirodne grudi ili ugraditi silikone. Tada je rekla da ima sreću što je proporcionalna svom poprsju s ostatkom tijela i da ne mora ići specijalistici plastike. Ali isto nije bilo slučaj s usnama, što je povećalo njezin hijaluron za nekoliko kockica.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply