Zadruga je i dalje najgledaniji TV program, na našim regionalnim kanalima. Dešavanja, u samom programu pokazuje da je ovo i dalje najbolje osmišljeni rijaliti sa najboljim takmičarima u cijeloj ovoj priči oko šou programa: Donedavno je Miljana Kulić pravila dar mar u cijelom programu, ali je sada definitivno napustila kuću u Šimanovcima.

Poslije nje je stigla i Luna Đogani, koja se za rekordan iznos novca ponovo vratila u program, u kojem je odnijela pobjedu prošle sezone. I ona je u posljednje vrijeme poprilično nervozna, te se čak špekuliše da je ostala i u drugom stanju. Tako je ovih dana izašao još jedan kontroverzni video u kojem Zorica Marković i Marko Đedovićem i Draganom Mitar da od produkcije traže čak 5 puta veći honorar.

Đedović je krenuo sa pričom da on hoće Draganu Mitar u samom rijalitiju predstavi u najgorem svjetlu, čisto da ima jako dobar razlog da kada izađu iz programa, da ima jak razlog da je šutne iz svoga života. Njihov je plan bio da uđu unutra kao prijatelji, onda kada uđu unutra odmah da se smuvaju. Onda bi pred sami kraj se posvađali i tražili bi razvod braka jedno od drugoga.Onda kada bi izašli napolje, tužili bi samu produkciju za propast njihove veze, tražili bi veliku odštetu te bi na taj način jako lijepo profitirali. Šta vi mislite, ima li smisla cijeli ovaj plan kao i teorija zavjere koja je prisutna trenutno među samim ukućanima? Pišite nam u komentarima vaša mišljenja.

Preporuke