Jedan od najpoznatijih bračnih parova na javnoj sceni Srbije je svakako onaj kojeg čine pjevačica Jelena Karleuša i nekadašnji fudbaler, a danas menadžer Duško Tošić, kojeg mnogi smatraju i bivšim Jeleninim suprugom. Njih dvoje su zajedno eć 16 godina, a od toga su 14 proveli u braku, te su od samoga početka svoje veze privlačili veliku pažnju javnosti i medija koji su ih dosta puta razvodili, ali su oni, sve do skora sve krize nekako uspjeli da prevaziđu. Ipak, posljednja, koja je bila početkom ove godine, kada je Jelena prijavila Duška za nasilje u porodici je izgleda bila kap koja je prelila čašu, te je nakon toga Jelena na Instagramu obavijestila svoje pratitelje kako su ona i Duško odlučili da se sporazumno razvedu.

Nakon toga niti jedno od njih dvoje nije govorilo u javnosti na tu temu, mada su paparazzi snimili da i dalje oboje žive u njihovom zajedničkom domu, valjda zbog svojih kćerki, da i dalje imaju osjećaj porodice. Niti članovi njihovih porodica se nisu oglašavali na ovu temu, a poznato je da je Duškova sestra Katarina veoma bliska sa njim, ali da je u dobrim odnosima i sa Jelenom, te da je veoma čest gost u njihovom domu.

Katarina je bila uz Jelenu u svim njenim teškim trenucima, te obožava Niku i Atinu, a pošto se nije javno izjasnila o situaciji između Jelene i njenog brata, novinari su malo zavirili na njen profil na društvenim mrežama, te su ustanovili da je ona zadržala sve svoje fotografije na kojima je sa Jelenom, a to pokazuje da su njih dvije i dalje bliske i da nema ljutnje između njih dvije.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here