Danas ćemo malo da se skoncentrišemo na neke stare i dobre glumce i pjevače koji su nekada zaista obavljali dobar posao u svoje vrijeme, ali ih ipak danas nema baš toliko često. Svemu tome postoje razni razlozi, a neki od njih su odlučili da odustanu od svoje karijere pa su se oni posvetili ostalim poslovima, ali ipak imamo i one čije su karijere pale u zaborav.

Mi ćemo danas pričati upravo o jednom takvom čovjeku, a mnogi ljudi se sjećaju Vilijama Levija koji je bio nekada zvijezda latinoameričkih sapunica, pa se može reći da je on osvojio žene širom svijeta sa svojom figurom, te sa svojom ljepotom, a ipak ga publika sa regiona pamti kao Huan Migela iz serije “Napušteni anđeo”.

Za tu seriju se može reći da je ostvarila dostsa uspjeha, pa da je sve te epizode pratilo na milione gledaoca u čitavom svijetu pa sve to nije ni bilo čudno zašto je Levis postao jedan od najtraženijih muškaraca u telenovelama pa su svi producenti pokušavali doći do njega.

On je imao vrhunac karijere 2011. godine nakon što se on pojavio u spotu kod pjevačice Dženifer Lopez, ali sve to njemu nije donijelo toliko toga dobrog, a on je uvijek maštao o velikom uspjehu u Holivudu pa je on odbijao sve manje uloge i sve to je njega koštalo pa je njegova karijera propala. On nije plaćao porez koji je trebao pa su njemu zaplijenili kuću i njegova dva auta. On i dalje ima mnogo pratioca na društvenim mrežama, ali ipak karijeru više nema.

Advertisement