Nekada je ovako izgledala, a danas je jedna od najomraženijih pjevačica: Znate li o kome je riječ? - Lifesytledom

Nekada je ovako izgledala, a danas je jedna od najomraženijih pjevačica: Znate li o kome je riječ?

ONA JE ROĐENA 1975.GODINE, DEVEDESETIH JE ŠIROKU JAVNOST OSVAJALA SVOJIM RASKOŠNIM GLASOM. RADI SE O MAJI NIKOLIĆ A OVA FOTOGRAFIJA KOJU STE GORE VIDJELI JE NASTALA NA POČETKU NJEZINE KARIJERE, A ONA SKORO NEPREPOZNATLJIVO IZGLEDALA.

Sa samo 7 godina je imala svoje prvo iskustvo na jednom festivalu, osvojila je prvo mjesto, a dolazi iz muzičke porodice.

Ona se nedavno vratila na scenu, tačnije u žiri jednog muzičkog programa, prije toga je nestala sa scene, kratko je bila u rijalitiju, tačnije u Farmi gdje se stalno svađala sa ukućanima.

Marija Maja Nikolić –

Marija je rođena 11. travnja 1975. u Nišu u obitelji glazbenika i od rane dobi pokazivala sklonost prema glazbi. Otac Novak bio je pop pjevač, a dok je pohađao Vojnu akademiju u Zagrebu (moderna Hrvatska) imao je vlastiti bend, a majka Slavica bila je članica ansambala i pjevala tradicionalnu glazbu. Majin brat Marko je obrazovani jazz glazbenik i diplomirao je jazz akademiju u Grazu, Austrija. Nakon što je diplomirala na Gimnaziji Svetozar Marković u rodnom gradu Nišu, Maja je otišla u SAD gdje je završila Los Angeles Stella Adler Academy. Maja je kao mlada djevojka prakticirala šah, atletiku i košarku.

Nikolić se prvi put pojavila u javnosti u dobi od sedam godina, na festivalu Majska pesma u Nišu, gdje je pjevala duet s bratom i osvojila prvu nagradu. Maja i njezin brat Marko izradili su duo za pisanje pjesama Marmaja gdje je Maja napisala tekstove, a Marko rad na glazbi. Zajedno su osvojili brojne nagrade na dječjim festivalima. Kao 13-godišnja djevojka, Maja je pjevala jazz, soul i pop pjesme s niškim bendom “Hazari”.

Zagrebačka zagrebačka izdavačka kuća Jugoton ponudila je svoj ugovor za prvi album 1989. godine, ali je kasnije počeo rat u Jugoslaviji i ta prilika nije uspjela.

Categories: Najnovije

Leave A Reply