Nekada je bila simbol ljepote, nije joj mogao odoljeti ni Džek Nikolson - slavna glumica se unakazila plastičnim operacijama (Foto) - Lifesytledom

Nekada je bila simbol ljepote, nije joj mogao odoljeti ni Džek Nikolson – slavna glumica se unakazila plastičnim operacijama (Foto)

Lara Flin Bojl upropastila je svoju ljepotu nakon što je provodila godine odlazeći na brojne plastične operacije.

Danas je Lara Flin Bojl – 48-godišnja glumica, najpoznatija javnosti zahvaljujući svojoj ulozi Done u seriji koja se prikazivala pod nazivom Tvin Piks, ali je isto tako poznata i po svojoj ljubavnoj vezi s legendarnim holivudskim glumcem Džekom Nikolsonom.

Svi – i žene i muškarci – složit će se da je nekad Lara na malim ekranima bila prelijepa pojava, ali već godinama zaprepašćuje ono što je od glumice ostalo, i to ne samo ljude u holivudskim krugovima, nego i svjetsku javnost koja prati poznate i slavne ličnosti. A ukoliko vas je dosad zaprepastila njena opsjednutost estetskim operacijama, ne znamo šta će zadnje fotografije uraditi.

Lara je prije par dana uslikana na Beverli Hilsu u ležernom izdanju, s cigaretom u rukama i kosom skupljenom u punđu, ali ništa nije toliko pažnje privuklo kao njeno deformisano lice koje je u gorem stanju nego ranije.

Glumica je holivudskim estetskim hirurzima već godinama dobro poznata, a još u ranim 2000-im godinama javile su se prve naznake da pod nož odlazi dok je bila u vezi sa Džekom Nikolsonom.

Tu je svega bilo – operacija, filera, botoksa, a nastradali su čelo, usne, nos, obrazi… Interesantno, glumica u početku nije željela nikako priznati odlaske pod nož, ali je rekla kasnije da su zbog nesigurnosti nastale operacije i straha od starenja u Holivudu koji u davanju uloga starijim glumicama i nije baš tako velikodušan.

Ipak, u toj želji da izgleda mlađe i ljepše… ona se unakazila u potpunosti, a u to se i sami možete uvjeriti. Prava šteta!

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply