Hrvatska pjevačica Ivana Banfić nekada je žarila i palila jugoslovenskom scenom, i iza sebe ima zaista burnu prošlost, dok danas je veoma malo ima na sceni i u javnosti. Ona je  vrhunac svoje slave stekla tokom devdesetih kada je žarila i palila i redala hit za hitom, a mnogi su je smatrali i pravom s*ks bombom, mada je to baš nije zanimalo, a pokušavala je i da svoju karijeru ne gradi na skandalima. Ipak, jedna njena izjava se pamti. Tokom jednoga intervjua novinari su je bili upitali da li je zaista toliko privlačna ili je to ipak dio njenog imidža, a ona je svojom izjavom tih godina šokirala sve: Bila sam s*ks mašina, ništa ispod pet puta na dan” – izjavila je pjevačica.

Bila je glavna na hrvatskoj dens sceni sa svojim hitovima  „Šumica“, „Da mu nisam dala“, „Cigareta“… Imala je po 150 zakazanih nastupa godišnje i nikada nije mirovala. Ali onda je život umiješao svoje preste, te je za Ivanu uslijedio njen prvi brak, koji je trajao 12 godina. Udala se bila za Roberta Magića koji je bio i njen menadžer, te se razvela od njega u miru i bez teških riječi:’‘ Iz svog iskustva naučila sam, vidjela i prepoznala da su u brak ušli moji i njegovi roditelji, a gdje smo mi. Mi smo se izgubili negdje putem” – ispričala je Ivana jednom prilikom.

 

Nakon toga je uslijedila njena velika borba sa ovisnošću o alkoholu, te se Ivana 2005. godine bila prijavila i na kliniku za odvikavanje. Sa njom je svo vrijeme bio i nje, već tada, bivši suprug, koji joj je dao najveću podršku. Na kraju je Ivana pobijedila, te se posvetila fakultetu. Ona već dugo nije dijelom javne scene, a taj period je bila iskoristila da otvori školu pjevanja, te je na kraju i završila studije za intergrativnog terapeuta.

Ostatak pročitajte OVDJE

.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here