Premijerka Srbije Ana Brnabić je jedna od najpopularnijih političara , ne samo u Srbiji , nego i u cijeloj regiji. Bilo šta da se priča o njoj , javnosti je uvijek zanimljivo. Najviše se o njoj pisalo tokom pandemije korona virusa , kako je počelo ukidanje mjera , tako se i premijerka Ana Brnabić povukla iz medija.

Mediji posljednjih dana većinom pišu o nekretninama u vlasništvu premijera Srbije , pa je otkriveno kako premijerka posjeduje nekoliko nekretnina u Beogradu , kao i porodičnu kuću u Hrvatskoj , na otoku Krk ,kuća je u vlasništvu  zajedno sa bratom Igorom.

Ipak , ono što javnost najviše interesuje , je privatni život premijerke Ane Brnabić , kojeg ona veoma dobro krije , pa tako da ćemo rijetko kad naletjeti na njene fotografije iz mladosti. Ipak , na društvenim mrežama se pojavilo nekoliko fotografija iz njenog djetinstva , a sve je to objavio novinar Nenad Kostić. Očito je da je Ana kao djevojčica bila veoma simpatična i tada se nije moglo ni naslutiti da će postati jedna od najmoćnijih osoba u Srbiji.

Preporuke