Ona se zove Gordana Adamov, poznatija je svima nama kao Lepa Lana, nekad je osamdesetih godina tresla muzičku scenu, mnogi su smatrali da je ona konkurencija Lepoj Breni.

Danas je mnogi sa ovom balkanskom zvijezdom upoređuju, a ona kaže da njoj to ne smeta jer zna da je LEPA BRENA velika zvijezda.

I sama je rekla kako ih je Zahar stvorio i da će ih do kraja života međusobno povezivati, ne može se pobjeći od toga. A kad je bila mlađa, smetalo joj je svako poređenje, jer je svaka od njih ličnost za sebe, a kad treba nekog da imitira, onda nije svoja, priznala je svojevremeno.

Smetalo joj je to nekad, ali je dosta vremena prošlo, sad na drugačiji način gleda na sve to, kazala je Lana za Grand.

Veliki bum je bio devedesetih godina od strane nje, a potom se povukla iz javnog života, bilo je anonimnih prijetnji, medijski linč, a rekla je i kako je bio težak period za nju to.

Pisalo se svašta u medijima, nju su povezivali s braćom Vujović, pisali su i kako se razvodi, da je s djetetom pobjegla, a ona je u sretnom braku već 46 godina. Morala je piti tablete za lijekove da bi se smirila od stresa koji je dobila, sad je to prošlost, bila je iskrena pjevačica.

Potom je rekla, i da su ti naslovi bili tačni što su se pisali, kad tad bi onda neka slika dospjela u javnost, ali nije, što znači da je sve bila laž novinara, odnosno plaćen oglas da se oblati njeno ime. Evo kako sad izgleda:

Advertisement