Idemo se malo opustiti, jer u nastavku današnjeg članka jedna itekako zgodna i zanimlljiva priča. Dolazi nam iz Srbije, gdje se uvijek može čuti neka anegdota i zanimljiva priča poput ove koja ljude ostavi apsolutno bez teksta. Na internetu se pojavilo pismo ženi u kojoj se tvrdi da je ljubavnica mnogih muškaraca u jednom kragujevačkom selu. Svi su odmah počeli da šeruju tu jako zanimljivu priču po društvenim mrežama. 

“Prvi put kad sam se upustila u neku aferu bio je jedan od onih koji mi je često prilazio zbog onoga što kod kuće nije imao, bio je usamljen, i znao je da kod mene uvijek može dobiti šta god mu zatreba, amko znate na što mislim. Svima sam davala, jer sam željela da svi budu sretni.

Bojim se samo ako njihove supruge saznaju, svjestan sam da će mi glave doći, ali ne mogu im odoljeti, jednostavno me privlači to zabranjeno voće.Prvo sam se upustila u vezu s jednim, koji mi je često prilazio zbog onoga što nije imao kod kuće i s veseljem sam mu ga pružila, budući da sam bio mlada i slobodna. Nisam ja bila za baciti, ali isto tak osa druge strane i ja sam bila jako usamljena.Prođirio je i razglasio svim ostalim ljudima u selu, da ja imam to “nešto” i ubrzo su se svi zainteresirali za mene i počeli dolaziti tko je stigao, sve je bila stvar dogovora. U početku sam ih odbijala teškim srcem, ali kasnije sam shvatila: pa zašto im ne pomognem i udovoljim kad njihove žene to neće.

I tako svaki dan dođe nekoliko njih u različito vrijeme, ne mogu sve odjednom. Postoje stariji i mlađi, najbolji su mi oni srednjih godinai. Svi rado dolaze k meni i čak me nagrađuju, neki mi daju novac, a neki suhe kobasice, šunku i tako dalje.

Bojim se samo jedne stvari. To su ako doznaju za to njihove žene? Neke od njih osobno poznajem i znam da su vještice i gadovi. Sigurna sam da će sve doći po mene i objesiti me na stup srama, kad tad će se saznati za mene. 

Nisam ja kriva što oni nisu sposobni brinuti se o svojim muževima “, zaključuje ova anonimna” ljubavnica “.

Preporuke