Jelena Karleuša je svakako jedna od najpoznatijih pjevačica na ovim prostorima, i kako je najavila, veoma brzo treba da izađe njen novi album, koji će napraviti pravi haos na estradi. Ali mart mjesec za Jelenu je i veoma tužan mjesec jer se 03.03. navršilo dvije godine od smrti njene majke Divne, koja je nekada bila poznata radijska voditeljica. Jelena je na društvenim mrežama objavila majčinu fotografiju, na kojoj je Divna nasmijana, ali uz tužnu poruku:

Samo zatvorim oči i tu si… čujem ti glas i sve bude ok. Volim te, ne brini – napisala je Jelena. U nastavku je Jelena dala i objašnjenje ove fotografije: ” Slika je nastala u bolnici VMA, fotografisala sam je prelijepu i nasmijanu dok idemo da primi hemioterapiju. Dobila ih je bezbroj, uvijek nasmijana i da niko ne vidi koliko joj je teško… da ne vidim ja… Ko je poznavao Divnu zna da se riječima takva žena ne može opisati… a ovu sliku stavljam samo da bi ljudi vidjeli koliko je lijepa… moja ljubav, moj borac, moje sklonište od zla, moj mir… Svaki moj uspjeh bio je zbog nje, da bude ponosna… i svaki će biti za nju!

Podsjećanja radi, Divna Karleuša je 2016. godine bila primljena u bolnicu zbog poteškoća sa disanjem i problema sa plućima. a kada je došla do doktora počela je da iskašljava krv, i tada su krenule silne pretrage, a onda i liječenje. Jelena i Duško su vodili Divnu kod najboljih svjetskih stručnjaka, ali nažalost, na kraju Divna nije uspjela da se izbori sa bolešću.