Popularni pjevač Nedeljko Bajić Baja je godinama unazad svoju karijeru isključivo gradio na svojim viokalnim sposobnostima i na svojim hitovima. Zato se o njegovom ljubavnom životu nije znalo ništa, da bi se 2013. godine bila pojavila vijest kako je pjevač uplovio u vezu sa plavokosom Ivanom koja je glumila u njegovom spotu za pjesmu “Mokra do kože”. Saznalo se kako su na snimanju sijevnule varnice između njih dvoje, te su ušli u vezu, a naon toga su se i vjenčali, te su njih dvoje dobili i dvoje djece, sina Marka i kćerku Milicu. Nakon toga se 2019. godine saznalo da kako se u tajnosti vjenčao, da se Baja isto tako tajno i razveo:

” Ivana i Baja su se razišli mirnim putem, bez svađe i teških riječi. On je neko ko nikada nije želio svoj privatni život da izlaže javnosti. Ivana je to bez pogovora prihvatila. Vjerujem da ni jedno ni drugo nikada neće govoriti o razlozima razvoda, prvenstveno zato što žele da zaštite svoju djecu. Oboje podjednako brinu o njima, iako su djeca ostala da žive sa majkom. Baja se i dalje brine o tome da njegovi nasljednici, ali i bivša supruga žive lagodno” – ispričao je pjevačev prijatelj za medije. I sam Baja je jedne prilike otkrio zašto krije svoju porodicu od javnosti:”  Pa kako može dijete da se sakrije? Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam namjeru da koristim medije da bih se s pojedincima svađao” – ispričao je pjevač svojevremeno.

Tada je istakoa da želi da njegova djeca budu ono što ona žele i što jesu, bez obzira kojim će se poslom baviti, te da on želi da budu zdravi i stabilni ljudi, a da to čime će se baviti, isključivo zavisi id njih, te da neće imati ništa protiv i ako odluče da budu pjevači, a kako kaže, vrijeme uvijek pokaže i ko smo i šta smo.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here