Neda Ukraden proslavila 50 godina mature, pojavila se u 3.Gimnaziji: Nije moguće da ona ovako izgleda - Lifesytledom

Neda Ukraden proslavila 50 godina mature, pojavila se u 3.Gimnaziji: Nije moguće da ona ovako izgleda

PROTEKLOG VIKENDA, U SARAJEVU JE BORAVILA NEDA UKRADEN. ONA JE PROSLAVILA ZLATNI JUBILEJ SA DRUGOVIMA I DRUGARICAMA IZ KLUPE, SA KOJIMA JE POHAĐALA TREĆU GIMNAZIJU U SARAJEVU, POLA VIJEKA OD ZAVRŠETKA ŠKOLE, ODNOSNO VELIKE MATURE.

Osmijeh sa svog lica nije skidala pjevačica, ona je sa svojim pratiocima na Instagramu podijelila nekoliko fotografija sa svojim prijateljima, gdje je stavila opis koji nije nikoga ostavio ravnodušnim.

Neda je napisala Moj živote eh da si gatara, pa da našu priču sviraš ti. IV4, moja generacija, 3.Gimnazija u Sarajevu zlatni jubilej slavi. Svi fakultete završili, divni, normalno i porodični ostali, iz Belgije, Beograda, Jagodine, Norveške, Subotice, Rovinja, Pazove, Sarajeva došli, bilo je to neko divne vrijeme.

Za Nedu možemo reći da izgleda zaista nestvarno, da je kao vino, da joj ni godine ne mogu ništa

Malo o gradu Sarajevo:

Grad se proteže zapad-istok u Sarajevskoj ravnici usred dinarskih planina. Rijeka Miljacka teče kroz grad; Bosna se uzdiže zapadno od grada u općini Ilidža. U ravnici dominiraju planine Bjelašnica i Igman na jugozapadu, kao i Jahorina i Trebević na jugoistoku.

Centar grada je 511 metara nadmorske visine. Predgrađa dosežu i preko 900 metara. Planine oko grada su uglavnom šumovite i visoke do 2.000 metara.

Istočno od Sarajeva nalazi se grad Pale, koji je bio centar bosanskih Srba za vrijeme rata od 1992. do 1995. godine.

Categories: Najnovije

Leave A Reply