Kada je u pitanju pandemija korona virusa svjesni smo da je ona bukvalno zaustavila normalne tokove naših života i da je ona uzrokovala brojen zdravstvene probleme, ali isto tako i ekonomske jer su ljudi masovno dobijali otkaze kada je uveden karantin.

Pored toga pojedine privredene grane su potpuno uništene, kao što je primjer ugostiteljstva i turizma, a nesagledive posljedice trpe i one profesije koje su zahtjevale okupljanje ljudi, pa ovdje u velikom slučaju mislimo an estradu.

Kako su koncerti i okupljanje zabranjeno pomalo su se počeli javljati razni pjevači i pjevačice i krneuli kukati kako oni sada imaju jako lošu finansijsku situaciju.

Međutim, ono što je najgore od svega jeste da obični građani, ako je sudeći prema komentarima i nemaju baš puno razumjevanja za njih, jer je poznato da je veliki dio estradnjaka živio na visokoj nozi i luksuznim životom i da su svoj novac trošlili nemilice, međutim, sada se jako teško navići na ovo stanje.

Među prva se javnosti obratila Neda Ukraden koja je tražila i da se estradi pomogne od strane države jer je i za nju ovo jako težak period.

Nedavno se ona javila u jutarnjem programu gdje je istakla kako je ovo vrijeme kada se briše umjetnost i kako većina njenih kolega živi na rubu egzistencije.

Ona je u gostovanju navela i primjer kako jedan čovjek koji je muzičar je izdržavao svoju porodicu svojim nastupom, sada je on doveden u potpuno beizlaznu situacjiu.

-Isto je navela kako je ona dobila nekoliko ponuda za doček Nove godine, ali je ona sve te ponude odbila jer ne želi da se krije i da nastupa za 30 ljudi,

Kako vi ovo komenatarišete?