Popularna učesnica Zdruge Luna Đogani uživa u svojoj trudnoći, a nedavno se vratila sa prelijepog odmora iz Dubajia gdje je boravila sa svojim dragim Markom.

Njih dvoje su postali meta pisanja brojnih medija nakon učestovanja u rijaliti programu. Tačnije Luna je učešćem u Zadruzi napravila potez koji joj je na neki način promijenio život. Nakon što se upustila u ljubavnu vezu sa oženjenim muškarcem i nakon toga je došlo da razvoda braka ali i prekida veze.Nakon ulaska u narednu zadrugu ona je uplovila u ljubavnu vezu sa Markom Miljkovićem, a ta veza nije odgovarala njenoj mami Anabeli pa smo mogli da svakodnevno gledamo borbe i gnusne scene među njima.

 

Po završetku zadruge Luna i Marko su odlučili da krenu u zajednički život i saznali su da će postati roditelji jednoj prelijepoj curici. Odlučili su čak i ime koje će da bude a u pitanju je Mia.

Oni su se vratili sa odmora iz toplih krajeva i očekivali su da će situacija vezana za panedemiju uzrokovanu korona virusom da se smiri, no očigledno su se prevarili. Po povratku su zatekli još strožije mjere.

Obzirom da je Luna pri kraju sa svojom trudnoćom ona mora da se čuva i pazi, pogotovo sada kada će za nekoliko mjeseci da postane majka.

Smanjili su kretanje maksimalno i druženja sa ostalim ljudima, Luna tačnije ne izlazi iz stana i maksimalno čuva sebe i svoju bebu.