Nakon što je nedavno priredila svečano vjenčanje za svog sina, pjevačica je odlučila obnoviti svoj dom. Jednostavno je došlo vrijeme za takvo nešto, jer je zbrinula svoju djecu koja više ne žive sa njom, a red je i da renovira svoju vilu na Dedinju. Svetlana Ceca Ražnatović već godinama živi u luksuznoj vili na Dedinju, a u prošlosti je obnovila većinu svog doma. Između ostalog, postavila je i novu kapiju, koja je posebno ukrašena prije nekoliko tjedana kada su na ludi kamen stajali njeni sin Veljko Ražnatović i Bogdan Rodić. 

Ekipa poznate emisije, Paparaco lov našao se ispred Cecinog doma, dana kad su postavili nova vrata. Taj je postupak trajao nekoliko sati, a govori se da se vrijednost Cecine kuće procjenjuje na između 7 i 10.000.000 eura.15.01 u srijedu navršit će se 20 godina od kada je ubijen bivši zapovjednik Srpske dobrovoljačke garde i suprug pjevača Cece Željko Ražnatović Arkan. Ona je tog kobnog dana bila s njim u Interkontinentalu, a sestra Lidija bila im je u društvu.

U vrijeme Arkanovog ubojstva, Ceca i Lidija bile su u jednom od butika koji je nalazio u hotelu, a prema svjedočenju super popularne pjevačice u to je vrijeme Arkan bio s njima malo u trgovinama, malo s prijateljima. Nakon ubojstva, Ceca je navodno detaljno ispričala sve o danu koji joj je obilježio život, i kako je izgledao kad je saznala da je njen suprug ubijen. Ona ga je gledala u lokvi krvi, bespomoćna da išta uradi da mu pomogne. NIkada više nije kročila u Interkontinental.

Preporuke
Loading..