U današnjem članku ćemo pričati o horoskopu i nekim stvarima koje su vezane za njega.
Naime, svjesni ste toga da postoji veliki broj ljudi koji vjeruju u horoskop i to što im on određuje, ali isto tako imao i osobe koje ne vjeruju u to, ali kako horoskop predstavlja jedan vid razonode i nečega što skoro svi mi krišom pogledamo i pročitamo, vjerujemo kako se svi iznenade kada pročitaju nešto lijepo o njihovom znaku i da će se njihovom znaku desiti nešto lijepo.
Bilo kako bilo, da li spadate u one koji vjeruju ili one koji ne vjeruju postoje neke stvari koje su se uo nekoliko navrata pokazali tačnima a to je da postoje neke osobe koji svaki horoskopski znak nosi i koje su karakteristične za te znakove.

Naime, u današnjem članku ćemo pričati o tome, a prema horoskopu postoje tačno određene kombinacije znakova koje bi trebali izbjegavati ukoliko želite da uđete u brak sa njima, jer prema tome ove kombinacije neće imati nikako sreće i nije im suđeno da budu zajedno.

U pitanju su tri kombinacije koje nikada neće uspjeti da ostanu u vezi, ali moramo nagalsiti da postoje neki izuzeci.

Ovan i Rak

Kada je u pitanju ova kombinacija, ova dva znaka nisu jedan za drugog, a razlog je sasvim jednostavan jer je ovan sam po sebi previše konkretan.

On ne želi da vrijeme prolazi pored njega i želi da stvari odrađuje na vrijeme i sad i odmah, a kod Raka to je potpuno druga priča, jer su oni previše osjetljiva bića i i vole da se paze i maze, a ovnovi misle kako nemaju vremena za takve stvari

Bik i Strijelac
Iako oni izgledaju ako jedna veoma savršena kombinacija, vjerujete da to nije tako. Oni jesu savršeni za prijatelja, ali iznad svega toga onda nastaje pravi brodolom.
Strijelac kod bika nikada neće moći da pronađe neku sigurnu luku, a bik je sam po sebi previše slobodnog duha da bi se za nekoga vezao.

Blizanci i Djevica
Ova kombinacija je smrtonosna kao priatelji a da ne pričamo o nečemu većem.
Oni su jednostavno nekompaktibilni i rutina Bluizanca koji sve radi na spor način jednostacvno izluđuju Djevice.

Vaš komentar? Da li ste vi neka od ovih kombinacija i i podijelite nam vaše iskustvo.