Ako vi imate problema kada je vrijeme da očistite rernu, onda ćemo danas malo da vam olakšamo taj proces i pokažemo jedan trik koji je zaista oduševio sve žene širom svijeta, a tako je na društvenim mrežama objavljen jedan kratak video. U tome videu se nalaze savjeti koje vi jednostavno možete da praktikujete u svome domaćinstvu.

Ipak, u tome videu je jedan trik posebnu pažnju gledaoca privukao, a to se odnosi na čišćenje unutrašnjeg stakla rerne. Kada je to ova žena radila, sve to je izgledalo prilično jednostavno, a ona je uzela samo spužvu i otvorila je ladicu rerne, te je provukla spužvu do stakla.

I sami znate koliko se vremenom zna rerne isprljati i izgledati kao da ste je koristili deset godina, a ona je praktički nova. Upravo zbog toga možete malo da uljepšate izgled vaše rerne tako što ćete da iskoristite ovaj jednostavni trik.

Ova žena je koristila zapravo ofinger na kojeg je stavila spužv i onda je sa donjeg dijela provukla tu spužvicu sa kojom je uspjela da očisti unutrašnjost rerne gdje se nakupila prljavština.

Isto tako ako budete pogledali čitav ovaj video, vidjet ćete još korisnih trikova kao na koji način možete da očistite mrlju sa vaših pantola, te kako ćete očistiti staklo keramički šporet da izgleda kao da ste ga tek kupili.

Ono što je veoma teško nekada očistiti jeste pegla za veš, a u ovome videu ćete isto tako da nađete koristan trik za njeno čišćenje. Možda niste prije nikada čistili vaše radijatore, a sigurni smo da se tu nalazi dosta prljavštine, što možete da vidite kako da očistite u ovome videu.

Advertisement